tirsdag 29. mars 2011

Hverdagssirkus


Dagene flyr med stormende kast forbi og videre her hos oss. Vi er i et hverdagssirkus og sjonglerer og balanserer så godt vi klarer:) Det er masse utløp for boblende kreativitet på jobb - og det gjør meg boblende glad resten av tiden også! Litt tid blir det til både jobbing og lek om ettermiddagen - og pynting:) Når man er 5 år og gjerne vil være på badet alene foran speilet mens man hylesynger på egenkomponerte sanger og dykker ned i smykkeskrinet, kan man f.eks komme ut igjen seende ut som dette:) 


Sirkus Melis & Mi er i gang ;)





Og i hverdagsirkuset dukker det jo opp både muligheter og overraskelser - HURRA! - i dag har jeg fått en superkoselig award av Lille My - tuuuusen takk:) Utfordringen som hører med awarden er å fortelle 8 ting om seg selv (kanskje et par avsløringende hemmeligheter også? *kremt*). 
Awarden skal sjongleres videre til søte venner - *fortsettelse følger*

søndag 27. mars 2011

Miffesniff fra små leieboere :)

Lang søndagsmorgen i sengen, glovarm latte og istappkalde barnetær som sniker seg inn under dynen for å varme seg på magen min. Søteste søte historier fra en 5-årings perspektiv, lyserosa kjekssmuler, hikstelatter og og kilehender..... bakoversveis-vind utenfor vinduene... 
...vårværet plystreblåser innover byen og lager kjærlighetsroser i kinnene våre når vi titter ut. I dag var det mest fristende å snu tærne mot hverandre og være husmus....lage små snirklegaver som kan glede dem vi er glad i, spise alt goderiet vi ikke rakk i går, smile morsomme tullesmil til hverandre, kjenne sprudlero og fniseglede og snuble hosestups ned i hver vår eske med påskepynt og fint sprinkle den rundt i huset... 

...i dag har den nye Maileg-kaninen møtt den gamle før første gang - på trygg avstand . og begge har fått påskegul pynt i halsen. De sitter på hver sin side av stuen og miffesniffer så vi andre beboere knapt komme til orde! Vi børster istedet bort kilende kjekssmuler, putter hodene under dynen igjen og lander mykt og fnisene på knitrende hvite laken. Søndag er stas når den er planløs og full av fjas!

fredag 25. mars 2011

Når man minst venter det :)



Kjære naboene mine,
Det finnes ting her i verden det er verdt å ta vare på; frisk, lilla luft, saftiggrønt sommergress, fjelltopper som gir deg kil i magen, kramgoda venner...


Det kan virke pussig å legge til himmelblå radioer i denne listen, men jeg er bestemt av den oppfatning at en himmelblå skatt av en retro Bush-radio IKKE hører hjemme i gårdens søppelhus!!! På den annen side har jeg aldri blitt så HOPPEGLAD mens jeg kastet søppel før:)


Der, midt blant annet skrot, lå en skatt og tittet opp på meg. Himmel og hav!

Mykt og forsiktig plukket jeg den opp og bar den inn i huset mitt. Inn i varmen, der jeg listet meg bort til og hentet akkurat-passelig-varmt vann og klut... Forsiktig, forsiktig pusset, strøk og vasket jeg av tidens flekker og gruffete støv. Frem tryllet skinnende bokstaver og glinsende knapper!

Etter to dagers hvil og omtanke begynte de fineste dansetoner å trille ut av sjelfulle høytalere - først stillestille og knapt hørbart for små ører -  så høyere, høyere, HØYERE - helt til hele huset vårt danset i takt til himmelblå toner :)    

Noen naboer er virkelig verdt strevet:D

mandag 21. mars 2011

Veggpryd ;)

En liten titt inn i innerste hjørnet i stuen vår i dag; det er så stas med bildelister man kan forandre så ofte man vil! Bokstavene er en blanding fra Bohus, Panduro og Kremmerhuset, illustrasjonene i blått har Lilleprinsesen laget, Dream-bokstavene fant jeg i fjor sommer i Stockholm i en liten perle av en interiørbutikk, den lille jenta i porselen har jeg arvet av Bestemor, babybildet er Pappa´n min - og her er alt samlet på øverste hylle;)

Jeg synes det er ordentlig sprudlegøy med bokstaver av alle slag! På tippen i dag kommer en liten ABC-plakat jeg laget for lenge siden:



HÅPER DERE HAR HATT EN SUPERDUPER VÅRMANDAG!

søndag 20. mars 2011

Snupperelleting ♥



Det fine med ha en ekte Snupperelle i huset (eller vi er vel to:)), er at man kan fylle det med Snupperelleting;) etsy er GENIALT for Snuppete, gøyale, snippsnappete, finurlige, fiffige saker - og jeg kan tusle rundt der i timevis. En av mine favoritter er Belle & Boo. Det er hos henne herlige Boo er kjøpt. Men før jul kom jeg over verdens søteste hullemaskin! En hullemaskin som lager vakre border!!! FAMILIASTASTISK <3 
Jeg huller ALT jeg kan komme over:D Og faktisk blir  ALT  bare finere med blondehull på :)
En annen dille jeg har fått, er de små smykkene av noen paper doilies (vet ikke hva vi kaller dem på norsk?). De søteste  er de pitte, pitte små - de minste er ca 1,5 cm i diameter;) Hellenussen! Jeg bruker dem til alt mulig - kort, bilder jeg lager - og f.eks på tomme syltetøyglass og med en liten sløyfe, blir de superfine telysestaker!

Håper dere har hatt en strålende fin vårdag! 
Jeg har gått Bygdøy rundt i flere timer og sittet i varmen på Hemma Hos - livet er slett ikke dumt:)

lørdag 19. mars 2011

Pip piiiip :)


Klokken tikketitakker mot grytidlig morgen - piiiiiiiiip :) Ja, friminuttet i bloggingen ble pittelitt lenger enn planlagt! Men i dag nynner våryre solskinnstanker rundt om - både inni hodet mitt og utenfor i verden:) Jeg trenger litt mer enn luft og kjærliget på pinne - jeg savner bloggingen!!





Så med en
SMELLBONGBONGSALUTT
og drømmer om Pip Studio - er jeg i gang igjen!
JUHUUUU ;)