lørdag 2. april 2011

Kosesukk


Kjøpemasete kataloger troner ikke alltid øverst på leselisten min, men i går dumpet jeg ned i bloggestolen og i venstre hånd hadde det lurt seg fast en slik katalog. Ikke sånne tynne fliser av flyere som skviser seg i postkassen og maseskriker som måker når man åpner lokket :D Nei, en ordenlig katalog - nesten et magasin.

Litt grå og trist på utsiden, men som så mye annet, skjulte det seg større skatter og inspirasjon innenfor! Oi, inni var det masse fin fargeinspirasjon! Og sommerinspirasjon! Og sy- lage selv- fikse-inspirasjon!! 


Men hei - vent litt!?


Og her tar me ein pustepause i blogginnlegget for å leita frem ein GreenGatekatalog i frå arkivet)


Joho da - jeg visste jeg hadde sett noe av dette før! Visste det!! Har ikke Princess latt seg inspirere av både den ene og den andre? Tror de har brukt kikkert både til Danmark, Sverige, England og Nederland faktisk. Stas! 


Det hørtes flere kosesukk mens jeg katalogbladde meg gjennom sidene:) Og jeg kjenner at jeg kribler etter å komme meg i butikken i april og kanskje slå bloggeklørne i et par av godteriene;) *Kosesukk igjen*Så fikk jeg jo den søte awarden i innlegget under (gledesukk) og den skal jo spres videre til  5 inspirerende bloggevenner <3


Den flyr hele veien til:

<3 JOSEFINE fordi jeg alltid blir så glad av å lese bloggen din og det kjennes osm å komme hjem til en trygg, varm favn:)
<3 IDA fordi bare du Ida, er du og jeg bøyer meg i Idastøv over alt du lager - og alle ideer du rekker å få satt ut  i livet :)
<3 NETTELITA med en Mini-Nettelita i magen fordi du dukker opp som solskinn med de fineste innlegg når det passer som best :)
<3 HILDE  en ny venn med en suuuperfresch og inspirerene blog :)
og 
<3 HULDA fordi vi har "kjent" hverandre lenge nå og jeg alltid føler meg så velkommen hos deg både inne og ute:)

HÅPER DERE FÅR EN KOSELIG SØNDAG :)3 kommentarer:

 1. Tusen tusen takk kjære deg for denne koselige awarden :-))) Sånt varmer et lite bloggehjerte!
  Ønsker deg en finfin lørdag.
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. Tusen millioner takk min søte herlige spirrevipp i storbyen :-) dU ER SÅ HERLIG :) uPS, caps lock off..hehe :-)

  Jeg la også merke til den katalogen.. nyyyydelig.. også alle de fine møblene. Tror nok kanskje jeg må handle liiiiiitt stæsj der senere ;D

  Send meg mail, jeg gleder meg!
  Smask

  SvarSlett
 3. Virkelig mye lekkert hos GreenGate!

  Ha en superduper lørdagskveld!

  KlemKKann

  SvarSlett