onsdag 17. juni 2009

Peonen gjør meg ♥-glad... ;)

Peonen gjør meg hjerteglad
med rosenrødt og frodig grønt
Tenk å få bo på slikt et blad
og se, helt nær, på no´ så skjønt ;)


Kjenner dere den fantastiske svenske illustratøren Lena Andersson og hennes Maja? Her i huset har boken Majas Alfabet vært (og er fortsatt) en stor stor favoritt. Hver bokstav i alfabetet har sin tegning og hvert sitt vers. Lilleprinsessen elsker boken og kan etterhvert alle versene utenat! Sier litt om hvor mye vi har lest den :)

Lenas tegninger gir meg sååååååååå sommerfølelse - spesielt bildet av Maja på svaberget med redningsvest på - ååååh ;) Tenk å kunne lage slike vakre tegninger og bevege andre mennesker :) Boken anbefales på det sterkeste av oss her i huset. Dessuten finnes det en "søsterbok" om grønnsaker - også herlig!

Jeg er helt overveldet over kommentarer på siste innlegg - aldri før har jeg fått så mange kommentarer - tusen tusen takk snille dere :) Det er så mye positivitet og glede i det dere skriver - jeg sovnet med et smil om munnen i går av overveldelse og glede :D Og svar kommer ;)

Håper dere nyter sommerdagen
- her har vi kost oss en masse i dag og fått vært både
hos Anne Margrethe og tatt bilder og blitt smittet
med herlig entusiasme
og spist masse is -
mmmmmm ;)

10 kommentarer:

 1. Vakker bok med flotte illustrasjoner!!
  Skjønner godt dere leser mye i den;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 2. Å, så skjønne bilder! Ja, dette blir man glad av! Ha en god kveld. :)

  SvarSlett
 3. nydelige illustrasjoner.
  kjenner ikke til boken, men den så veldig fin ut.

  så gøy at du også liker å ta bilder.
  du har veldig mange bra bilder på bloggen din.
  så kjekt å være i fotostudio da!

  SvarSlett
 4. Who is this book by? It is soo gorgeous! Blessings dear one.

  SvarSlett
 5. Wiii... Den boka hadde jeg helt glemt!! Den hadde jeg når jeg var liten! Hmm.. Må nok en tur på loftet til mor og far og finne den frem igjen! :)
  Helt herlig bok, som bringer frem gode, gamle barndomsminner om sommer og sol! :)

  Vi har ennå ikke fått solgt leiligheten altså, men har tro på at det vil ordne seg i løpet av sommeren! :) Har fått hint fra megler om at det er et par stykker som sitter på sidelinjen og venter.. De må bare se å få ut fingeren!! :)

  Vi overtar ikke før i slutten av juli, så ventetiden er lang! Men da har vi god tid til pakking og planlegging! :)

  Siden jeg jobber turnus som sykepleier hender det jeg har litt fri i ukedagene, og i dag har jeg kost meg med fri og sol! :) Uten barn til og med.. Da ble det lunsj og shopping i byen! Herlig..

  Dere får nyte sommerdagene dere og! :) Tida går så fort, og ukene farer forbi.. Derfor gjelder det og kose seg masse med sommeren nå! :)

  Ha en god kveld!
  Kosekos...

  SvarSlett
 6. Hei....så nydelig innlegg!

  Har ikke hørt om verken boken eller hun som har laget den. Men takk for tipset, skal lete etter den når jeg skal kjøpe gaver til noen små venner jeg kjenner:)

  Peoner er til å bli glad av...jeg sitter nesten vakt over mine i hagen...hi hi
  Gleder meg sånn til de kommer ut...særlig de hvite:)))))

  Jeg har røde også...men ikke rosa, så det må jeg skaffe meg.

  Så gøy at du fikk så mange koselige hilsner på forrige innlegg. Du har en fantastisk skjønn blogg, så det er ikke det spor rart:)

  Ha en fortsatt fin uke....stoooooor klem

  SvarSlett
 7. Hej du goa, så fint!!

  ~~♥ TREVLIG MIDSOMMAR♥~~
  & massor av kramar
  önskar
  ~~♥Mamma Millan♥~~
  ~~~¨♥♥♥¨~~~

  SvarSlett
 8. Den boken er en av mine absolutte favoritter som barn. Jeg elsker den, gode minner. Har nå begynnt og lese den for min jente.

  Klem Silje.

  SvarSlett
 9. Fantastiske bilder! Peoner og slike illustrasjoner fikk også meg til å smile! Den gangen jeg gifter meg (ikke om jeg, men den gangen.. hihi!), så skal min bukett være fylt med peoner :-)

  Tusen takk for linken til kolonihagen - er inne å kikker i dette øyeblikk. Er du også klumsete ?? hihihi.. om det står en dør åpen i hodehøyde - så kan du ..ja.. faktisk banne på at jeg går rett i den ! Men min kjære er verre, han stumper i ALLE fortauskanter.. haha! Han gikk på ett tre en gang vi var i byen - da kunne jeg ikke motstå min eplekjekke kommentar: Tre mot en er feigt ;-D

  Kjenner øyelokkene er blytunge - har vært en hektisk uke uten egentlig at det har skjedd så mye - men dagene flyr no likevel !

  Håper du og lille skjønningen din får en fantastisk helg! Suss i pannen til begge to! Klemmer fra her :-)

  SvarSlett