onsdag 3. juni 2009

Putekrig :D

Plutselig er Pinsen over og det er blitt juni! Sommermåned ;)

Jeg pusler så smått med prosjekter her hjemme - noen små, noen litt større. Både sofa og seng skal til pers nå og går snart på hode uuuuuuut herfra. Inn med hvit Ektorp skal det så fort jeg finner ut hvordan jeg skal løse det praktisk...hvordan får man en 70 kilos skinnsofa ut av huset når den kom inn stuevinduet i 2. etasje. Og man ikke har testosteron i huset... For meg er det det samme om den kræsjer og ødelegges på turen ned, men jeg vil helst beholde terrassen min... :D

Dermed står den der til dilemmaet er løst. Det beige skinnet er nå dekket av et quiltet, blomstrete teppe og masse puter for å skjule den lite landlige looken :D Kakaofargede puter her fått nytt putetrekk i dag ;)

Terrassen går det smått fremover med. Ikea er så vrange om dagen at de ikke har serien som jeg hadde bestemt meg for å kjøpe - gruff! Mulig jeg må utvandre en tur til nabolandet og se om det kan være mer igjen bortgjemt i et hjørne på et lager der... Kurvstolene er nesten ferdige etter sin make over med hvit malekost - og jammen fant jeg ikke et par søte putetrekk i en skuff i dag ;)

Ellers bare koser vi oss og nyter fine dager. Jeg har en ordentlig bakekone av en Prinsessepus, så i dag har vi bakt rundstykker og hatt herlig lunch ;)Håper dere nyter dagene og øyeblikkene ;)

7 kommentarer:

 1. Hei skjønne du! :)
  Kan tro jeg har lett etter deg.. :) Selv om jeg har ramlet helt av blogg lasset de siste mnd, har jeg vært nesten daglig inne å sett på andres blogger.. Men Miannemi kom jeg plutselig ikke inn på..
  Så ble veldig glad da jeg så du hadde kommentert hos meg! :)

  Nå kan du tro vi gleder oss til å flytte inn i hus! :) Wii... Overtagelsen blir ikke før i slutten av juli da, men hvis vi er heldige får vi solgt leiligheten før den tid, og slipper å bli gjeldsslaver! :)
  Men det ordner seg for snille jenter, gjør det ikke det da?

  Lykke til med sofa bytte da! Det er ikke bestandig girl power holder gitt! :) Noen ganger trenger en sterke karer.. Du får holde utkikk, så dukker kanskje hjelpen opp! :)

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Hei kjære deg:)

  Ja nå må vi bare nyte hvert eneste øyeblikk! Ikke vet jeg hvor mai ble av...og nå har vi kommet en uke i juni alt!

  Så du ønsker deg en hvit sofa..det er jo lekkert da:))

  Nydelig komponert innlegg her hos deg som vanlig...og den skjønne bakerjenten din er jo bare til å spise opp.

  Håper alt står bra til med dere og at dere får en flott og solrik helg,...stoooor klem fra meg til dere begge!

  SvarSlett
 3. Heihei :-)

  Hvordan står det til med dere??
  Gjett om jeg gleder meg til å se ektorpen på plass :-) Om vi hadde bodd litt nærmere - sp skulle du fått låne mitt testosteron :-) Håper det ordner seg ! De har vel ikke det du leter etter på ikea i åsane har de ? For det er jo 5 minutter unna meg - og vips så kan det sendes over the mountains :-)
  Nyyyydelige puter du har sydd deg - det er vittig for utrolig lik smak vi har! Tenk om meg og deg hadde vært roomates :-) Hadde ikke vært mye krangling om hvordan vi skulle hatt det da - mens andre gjerne hadde dødd av sukkerkick når de kom på besøk :-D

  Og hvordan går det med solstrålen ? Høres så skummelt ut dette her - hva er navnet på 'diagnosen' ? Håper hun fort fort fort blir superfrisk - og at det aldri aldri aldri kommer tilbake! Hun er såååå skjønn der hun sitter :-)

  Håper dere får kost dere masse i solen! Så herlig disse sommermånedene :-)

  Masse masse masse klemmer fra Ida

  SvarSlett
 4. Så kjekt med ny sofa da! Forandring fryder;) hehe..Måtte le litt av "problemet ditt"..Huff, håper det løser seg, og ny sofa får komme inn:)

  Klem

  SvarSlett
 5. Om du ikke har fått ut "skinnsvinet" ennå så kan du prøve å snu den rundt og se om du kan skru den fra hverandre. Jeg har nettopp kjøpt meg Ektorp, hihi med grønnstripete trekk :D
  Skrudde fra hverandre den gamle og hev den ut av verandadøren :D Bor i 1. etg asså, men var godt å ødelegge den litt på vei ut allikevel..hehe den var så stygg at den hadde godt av litt juling... ;o)

  SvarSlett