søndag 27. september 2009

Frk Soffaglis Ektorp ;)* tam ta ra taaaaa *

Om man får presentere; her står hun, min herlige, nye venninne Frk Ektorp ;) Etter sofa-løse uker, er det herlig å begynne høsten med en mye, vakker - HVIT sofa som bare roper på hyggelige kvelder med bok, pledd og et lite glass vin ;)


Det ventes altså massevis av koselige kvelder i huset her :D Og jammen tror jeg det blir litt pute-sying også - det ser litt tomy ut foreløpig, gjør det ikke?


Dagen i dag har jeg tilbragt mest ute. Det er så superdupert med høstdager fulle av sol - alt blir ekstra vakkert da! I dag startet jeg dagne kl 9 med tur på Bygdøy sammen med en venninne. Å være der ute tidlig, før alle andre har stått opp og kommet seg ut, er ubeskrivelig godt :) Stillhet og ro og bølgeskvulp :)


Etterpå dro jeg hjem og la meg i sengen og bare hviiiiilte - mmmm :) Livet går i et superkjør for tiden og jeg føler ikke helt at jeg henger med. Jobben tar sitt og kroppen min er helt "uttafor", så å hvile midt på dagen var ganske luksus :)


Og i kveld skal jeg bare hygge med sammen med Frk Ektorp :) Det eneste som mangler, er litt flere puter - og en liten kattpus :) Det skulle man hatt, en sesong-pus! Vi som bor midt mellom toget og en motorvei - jeg har ikke hjerte til å skaffe en pusekatt som skal går rundt her, med alle de risikomomentene rundt...


Til slutt i dag kommer en kurvkiste som jeg også reddet fra de evige jaktmarker - og malte hvit :) Den har fått plass ved siden av Frk. Ektorp og jeg synes den ble ganske så fin :)* kos dere masse og lad batteriene før ny uke *

8 kommentarer:

 1. Virkelig lekkert med den flotte sofaen, og de fine putene, teppene og pynten på bordet. Dette var lekkert, i ordets rette betydning! :)

  SvarSlett
 2. Heisan..

  Så utrolig kjekt å høre fra deg!

  Gratulerer med ny sofa..den passet perfekt til deg og din skjønne stue:) Flotte puter har du sydd også! Her blir det fint å sette seg med pleddet og en god bok når høststormene uler..Og så fin krakken din ble også...passet jo helt inn.

  Ja nå har høsten tatt oss litt.. Henger godt i stroppen nå med jobb og alt en skal rekke..
  Her i Bergen regner vi nesten bort. Det har bøttet ned hele uken, kan bli litt lei. Hvor blir den fine høsten av...med de fine fargene...hulk

  Nyt kvelden, ha en fin ukestart i morgen...så blogges vi! Stooor klem

  SvarSlett
 3. Å, for en fin sofakrok! Gratulerer med ny, hvit og nydelig sofa. :) Ha en god kveld!

  SvarSlett
 4. Heisann min kjære!
  Så går no dagene!! Jeg syntes det er travelt nå- og tør ikke tenke på hvordan det blir når jeg begynner i jobb igjen :) Vi har jo fått barnehageplass til William og alt.. huff, syntes det er skummelt jeg ! Nesten så jeg får lyst å begynne på nr tre med en gang.. hahaha!!
  Skal ikke begynne i jobb igjen før i januar, så har jeg 5 uker ferie fra midten av februar til slutten av mars - gleder meg!!!

  GRATULERER MED NY VENNINNE!! Må jeg si - jeg har aldri vært mer sjalu på en sin venninne enn din akkurat nå!!! SUPERFIIIIIN! Også så fint du har det rundt den - det er jo det som gjør det så bra - den er som skapt for dette rommet! Alle elementene i rommet passer sååå fint sammen! Og den kurvsaken du har malt hvit - min gikk i bosset for vet ett år siden.. POKKER! Den ble jo så fin!!!

  Putene dine er lekre !!! Gleder meg til å se fremtidige prosjekter :-) Hvor er bildene over sofaen fra??? De var sååå søte! Elsker sånn oppdelte bilder!!

  Ellers har jeg trykket alle bildene store - for å få med meg alle detaljene - til og med ett SUPERSØTT bilde av deg og miniJ - rett etter fødsel kanskje ? H E R L I G!!!

  Kjempegodt å høre fra deg, vennen! Har savnet deg masse! klem

  SvarSlett
 5. Der er du jo - så godt!! Ja jeg har hatt problemer med å legge kommentar til deg..men håper jeg lykkes nå!!

  Flotte bilder og ei nydelig stue du har - herlig..hvitt og rosa!

  Ha en super søndag!

  KlemAmanda..hihi..KKann

  SvarSlett
 6. ..se der ja - den fixa jeg greit!! Smil!

  SvarSlett
 7. Kan ikke si noe annet enn LEKKERT!!!

  Men sofaen din kan egentlig være glad for at dere er kattefri :) Vi kan ikke ha stoffsofa pga de to tigrene våre. Vi har en på loftet, og den får gjennomgå. De drar ut lange tråer , og fyllet har begynnt å tyte ut.

  kan bare drømme om en slik nydelig sofa som du har... snufs..

  klem!

  SvarSlett
 8. Den sofaen er jo som skapt til å stå hos deg :o)
  Jeg kjøpte hvitt trekk til min Ektorp også, men det forble ikke hvitt lenge...nå er det sjokkrosa, hihiii.. Energisofa!

  Stua di så veldig innbydende ut da, avslappene atmosfære...og det er godt når hverdagen tar på!

  Ha en fin uke da,
  klem fra kosene

  SvarSlett