mandag 14. september 2009

Putekrig ;)

Veldig kos å vite at man har vært savnet ;) Det er litt av en tilværelse og jeg kjenner at det tar på med alt. Kroppen har det litt ekstra tungt og det knaker rundt med tanker oppe i hodet. Til tider føles det som det bobler over og jeg ikke klarer å henge helt med! Men jeg klyper meg fast så godt jeg kan. Jeg gleder meg fryktelig til å begynne på yoga-kurs i slutten av måneden - store forventninger til det ;)

Over er det bilde av en pute jeg sydde i sommer. Den lille bambus-stolen jeg reddet livet til fikk jo et strøk hvitmaling og nytt stoff. Men den trengte litt mer oppfreshing, så da ble det en enkel pute med bilde på! hvorfor har jegi kek gjort det før?!! SÅ ENKELT OG SÅÅÅÅÅ FINT! Synes jeg selv da ;)


Soverommet er et lite evighetsprosjekt...jeg klarer ikke elt å bestemme meg for om jeg skal gå all the way med disse pallene for å se hvordan det blir eller om jeg skal gi opp all jobben og kjøpe en normal sengestamme. Problemet er at jeg ikke har funnet noen jeg liker - bortsett fra sånne urlekre greier fra England, men så far out ar ikke tenkt å gå :D Skal somle meg til å få tatt noen bilder av sengeprosjektet, så kanskje dere kan gi meg noen innspill? De søte sommerfuglene på speilet fant jeg faktisk på Indiska ;)

...og i velkjent Vinglepetter-stil har jeg jo heller ikke klart å bestemme meg for sofa, men i går kveld falt alle biter på plass. Jeg er nå en lykkelig eier av en - SURPRISE SURPRISE - Ektorp i hvitt ;D Så nå kan høsten komme - jeg har sofa, pledd & levende lys pluss en kopp varm te - mmmmmm ;)


HÅPER DERE NYTER KVELDEN :)

7 kommentarer:

 1. Lekker pute! Blir spennende å se disse pallene. Jeg tror det blir kult. :) Ha en god kveld!

  SvarSlett
 2. Så skjønt motiv på den puta du har sydd. Virkelig nydelig. Falt for det rosa girlanderet på det hvite speilet, virkelig deg! :)

  SvarSlett
 3. Så fiiiine bilder! Likte veldig godt den lenken på speilet.. vet du om de har slikt enda? Jeg må bort å se i morgen!! :-)

  Gjett om jeg gleder meg til å se hvit ektorp - og ikke minst soveromsprosjekt!

  It's good to have you back, sweetie!
  KANONfin pute - du har talent.. den var utrolig fin og unik!

  Klemmer i bøtter og spann fra Ida

  SvarSlett
 4. Sååå flotte puter og nydelig speil :)

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 5. Den puta var lekker!! Har veldig lyst til å se på palle-senga di altså, bring it on :o)

  Har kjøpt hvitt trekk til Ektorp-sofaen i dag jeg også, men den var ikke hvit lenge, i positiv forstand, hihihi...resultat kommer snart.

  Klem fra kosene

  SvarSlett
 6. Så fin pute du har laga! Og det speilet var verkeleg nydeleg:)
  Ha ei god veke!
  Helsing Anne i www.anneskaar.com:)

  SvarSlett
 7. ååh, nydelig pute:) hvor har du fått motivet ifra? er det lov å spørre om det?
  Klem!

  SvarSlett