fredag 5. mars 2010

Godis ♥


Jo, men det er jo fredag - det er klart vi har fortjent litt godis 


Jeg føler meg som en liten virvelvind for tiden! Dagene bare flyr avgårde og jeg henger på så godt jeg kan. (Fordelen er jo at man ser konstant fresh ut på grunn av stormvinden i håret ;))


Forbi er dagene da jeg jobbet i PlussTid om daglig fikk tips til hvordan jeg kunne spare tid - hvor er all den tiden jeg sparte opp - den kunne jeg trengt til bloggetid nå! 
 

Tenk bare å ha tid til å sitte å pusle og lage slike vakre ting Godisskålen er samlet sammen av små, vakre drops og myke pletter fra min favoritt oh hello friend 

Nå skal jeg kile avgårde til neste stoppested, men husk å titte innom Senkveld i dag og beundre Chirag fra Karpe Diem - HEIA HEIA 

♥ ♥  GOD FREDAG   


5 kommentarer:

 1. nyyyydelig!!
  Ha en flott kveld og grattis med vel overstått bursdag <3
  klem Mona.

  SvarSlett
 2. Nydelige ting du viser bilder av! Håper du får en god helg. :)

  SvarSlett
 3. Dette var virkelig herlige bilder! Falt for alt jeg. Så sart og fint, romantisk. Ser at du også nettopp har hatt bursdag. Gratulerer. :) Jeg hadde i går.

  SvarSlett
 4. God fredag..obs det var i går..god lørdag!!

  I dag har jeg så mange ting på programmet at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne..men sola skinner, det er 19 minus grader ute(det er ikke noe pluss akkurat) og dagen har just begynt - hippla hopp - ønsker deg en knall lørdag!

  KlemKlemKKann

  SvarSlett
 5. Så hæææærlige, inspirerende bilder :)
  Ønsker deg ei koselig helg!

  SvarSlett