lørdag 6. mars 2010

Hipp hurra ♥

Forrige uke var Bursdagsuke  her hos oss - vi har bursdag begge to med tre dagers mellomrom - og det skal jo feires! Det er ekstra stas å bli 4 år og Lillemor hadde hele avdelingen i barnehagen på fest fredagen før bursdagen sin! 
Jeg lagde invitasjon og ble inspirert av den til å lage flagg til å pynte med! De ble laget kl 03 om natten, men jeg ble så fornøyd med dem at jeg lurer på om jeg har funnet et nytt magisk tidspunkt på døgnet å være kreativ (og å faktisk få ting gjort!). Jeg printet ut flaggene på fotopapir, klippet og limte dem på små coctailpinner!
(Hvis du likte flaggene,  finner du printversjon av dem nederst i innlegget.)

Den fine kaketoppen er bestilt på ebay. Den er laget av rispapir som kan spises. Det var forste gang jeg prøvde, men det fungerte veldig bra og var ekstra stas for Bursdagsprinsessen selv 

Bursdagscupcakes med spiselig glitter ble det også (kan bestilles i alle regnbuens farger) og rispapirbilder av Frk Bursdagsbarn 

Jobben ble pyntet med massevis av ballonger og prinsessetæsj 
Ha en fiiiiiiiinfin lørdag ♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

 1. ..såååå utrolig herlig - bittelitt mere kreativitet, jobb og innsats i bursdagsforberedelser her enn hos de fleste andre!! Me love - you`r fantastisk!!..bare helt rå!!

  ..og Grattis, så klart..Grattis med dagen til både deg og frøkna!!

  KlemKKann

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Så utrolig stilig! :-D

  Jeg lå faktisk våken i natt og tenkte på å lage noe lignende på kaken til minstemann (som ikke har bursdag før om to måneder - ute i god tid skønner du! ;-) )

  Elsket headeren du laget til Hoss Sandra, du er kjempeflink.

  SvarSlett
 4. Så skjønne farger du bruker! Flott blogg:)

  SvarSlett
 5. Hei! Så søt bloggen din er!
  Hilsen Jeanette

  SvarSlett