lørdag 30. mai 2009

*spLingPliNg!*

Det er lørdag kveld og jeg sitter og nyter stillhet og lykken over en herlig sommerdag ;)
Jeg er i en periode der jeg av mange grunner kjenner en masse følelser - spesielt gode, som jeg ikke har kjent på lenge. Det er ganske overveldene, men kjennes også trygt og behagelig fordi det er noe kjent. Litt som å treffe igjen en du er glad i som du ikke har sett på veldig lang tid.

Og visuell som jeg er, så føles det godt å sette farger på alt som fyker gjennom meg i disse minuttene og timene og dagene ;) Jeg har alltid blitt veldig inspirert av collager og fargesammensetninger.Og i kveld kom jeg over denne fantastiske bloggen Snippet & Ink ;)


Her er det massevis av superduperkuule, skjønne, skjøre, tøffe, inspirerende bilder, mennesker, blomster, idéer ;)


Jeg vil også gifte meg!!!! Eller jeg vil iallefall at en jeg kjenner skal gifte seg :D Selv er jeg jo ganske så langt fra i øyeblikket...


...men kjekkasen på den hvite hesten kan bare henvende seg i skranken ;) Damen der tar seg av silingen slik at køen ikke sjenerer naboene! *haha*Ønsker dere en herlig Pinse ;)
Det er sommerværet skal nytes,
for det finnes ingenting like skjønt som juni med

sommervarme
sommerhimmel
sommerdufter
og sommerkledde småprinsesser i kjole ;)

9 kommentarer:

 1. ..et herlig og positivt innlegg!!
  vakre collager!

  ..fortsatt fin pinse -
  moaklem

  SvarSlett
 2. Virkelig flott dette innlegget ditt! Herlige bilder og farger. Så koselig. :) Syns du har en annerledes og fin blogg!

  SvarSlett
 3. Utrolig inspirerende og nydelige bilder.

  SvarSlett
 4. nydelig innlegg kjære deg, takk for at du deler :) skal gifte meg i begynnelsen av september så jeg kjente det kriblet litt ekstra i magen ved å se på disse herlige bildene...

  fortsatt deilig pinse til deg,
  klem fra Vibeke

  SvarSlett
 5. Så vakre collager! Du har en nydelig blogg. Jeg har en award til deg på bloggen min. Håper du vil ta den imot! :) Ha en fortsatt god pinse.

  SvarSlett
 6. Superkul att du hittade till mig!! Och tack så väldigt mycket för omtanken, Det är verkligen en kamp, men jag tar en dag i sänder och allt får ta sin tid. Vi har inte bråttom
  Underbara kollage. Me like a lot
  kramar Malin

  SvarSlett
 7. Hei kjære venn!! Så nydelige collager:))))
  Tusen takk for kjempekoselig hilsen hos meg...fikk dessverre ikke svart deg, dro like etter at jeg hadde lagt ut innlegget.

  Så masse fine innlegg du har hatt! Så du skal snart til Gøteborg du også...så gøy! En kjempefin by...fikk jo ikke sett så mye siden vi var på treff. Men gikk og vandret litt i bydelen Haga...utrolig sjarmerende med mange koselige butikker og kafeer.

  Håper alt står bra til med dere begge og at dere har hatt en flott pinse! Nyt ettermiddagen og kvelden:))))) Så snakkes vi...stor sommerklem fra meg

  SvarSlett
 8. Ja, jeg dro kjensel på headeren!
  Koselig at du er innom meg :)

  Klemmer,
  Vibeke

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder, og fin, positiv tekst til : )

  SvarSlett