fredag 25. mars 2011

Når man minst venter det :)Kjære naboene mine,
Det finnes ting her i verden det er verdt å ta vare på; frisk, lilla luft, saftiggrønt sommergress, fjelltopper som gir deg kil i magen, kramgoda venner...


Det kan virke pussig å legge til himmelblå radioer i denne listen, men jeg er bestemt av den oppfatning at en himmelblå skatt av en retro Bush-radio IKKE hører hjemme i gårdens søppelhus!!! På den annen side har jeg aldri blitt så HOPPEGLAD mens jeg kastet søppel før:)


Der, midt blant annet skrot, lå en skatt og tittet opp på meg. Himmel og hav!

Mykt og forsiktig plukket jeg den opp og bar den inn i huset mitt. Inn i varmen, der jeg listet meg bort til og hentet akkurat-passelig-varmt vann og klut... Forsiktig, forsiktig pusset, strøk og vasket jeg av tidens flekker og gruffete støv. Frem tryllet skinnende bokstaver og glinsende knapper!

Etter to dagers hvil og omtanke begynte de fineste dansetoner å trille ut av sjelfulle høytalere - først stillestille og knapt hørbart for små ører -  så høyere, høyere, HØYERE - helt til hele huset vårt danset i takt til himmelblå toner :)    

Noen naboer er virkelig verdt strevet:D

7 kommentarer:

 1. Heiii, så gøy å se deg tilbakeog alle disse nydelige strekene dine!! Ha en flott helg, klem Mona.

  SvarSlett
 2. Å, så fint at du fant den! Tenk å kaste sånt da, gitt. Enda bra NOEN kjenner verdien av sånt ;-)

  Ha en god helg! :-)

  Klem, Turid

  SvarSlett
 3. Waw- så heldig :) Slike naboer vil jeg også ha:)) Hehe!! Så snailt å tilby deg å forandre litt på farvene!! Jeg er ikke lei av hedderen min- men det hadde vert litt morro med en liten farvejustering hvis du ikke syns det er styr:) Takker for tilbude- så har jeg to å skifte i:)

  SvarSlett
 4. Oj oj oj!!!! Heldige du! En nydelig skatt! Så bra at du fant den. Mye gøyere å finne slike sjeldenheter enn gå i butikker. Har fått mer og mer sansen for det:)


  Ha en strålende helg!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. F A N T A S T I S K ! ! ! ! ! ! !
  Jeg tror kanskje jeg hadde flyttet inn i bosshuset for en liten stund, i tilfelle de snille naboene kommer tilbake med enda mer "skrot" !! (GULL!!)

  NYYYYYYDELIG!

  Store klemmer

  SvarSlett
 6. Så fantastisk herlig - en herligskjønn radio!

  Ha en lørdag full av latter!

  KlemKKann

  SvarSlett
 7. Oioioiiiii, så heldig du var!! Helt enig med deg, denne hører slettes ikke hjemme i søpla;)
  Fantastisk bildecollager du har laget:)

  Fin ny uke til deg fra meg!
  KLEM

  SvarSlett