mandag 21. mars 2011

Veggpryd ;)

En liten titt inn i innerste hjørnet i stuen vår i dag; det er så stas med bildelister man kan forandre så ofte man vil! Bokstavene er en blanding fra Bohus, Panduro og Kremmerhuset, illustrasjonene i blått har Lilleprinsesen laget, Dream-bokstavene fant jeg i fjor sommer i Stockholm i en liten perle av en interiørbutikk, den lille jenta i porselen har jeg arvet av Bestemor, babybildet er Pappa´n min - og her er alt samlet på øverste hylle;)

Jeg synes det er ordentlig sprudlegøy med bokstaver av alle slag! På tippen i dag kommer en liten ABC-plakat jeg laget for lenge siden:HÅPER DERE HAR HATT EN SUPERDUPER VÅRMANDAG!

4 kommentarer:

 1. Så utrolig mange skjønne ting du har samlet på hyllen din:)
  Ønsker deg en fin kveld!
  Smil og klem
  Nina

  SvarSlett
 2. Såååå fint! Alt du gjør blir så utrolig fint, det er nok fordi vi elsker akkurat de samme fine søte tingene i akkurat de fiiiine lyse pastellfargene :-)

  Bildelister er kjempedekorativt, og jeg angrer på at jeg ikke satset på det i stuen min! Jaja.. men min neste stue.. da... :-)

  Sånn bokstavtavle var det jeg mente ja.. kanskje kun i blånyanser ? KJempefint med sånn variasjon i størrelse og font.. kjempefine de du har brukt her, også kanskje noen søte små illustrasjoner? Får du det til ? :-)

  Smask

  SvarSlett
 3. Jaaaaaaa, jippi, Ida, et skal jeg få til - gi meg bare pittelitt tid;) Er midt oppe i deadline på Foreldre & Barn nå, mrn kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg i gang på kveldstid - sånne prosjekter synes j jeg er superøy ;)
  Tenkte muligens å spørre deg om en ting også, men det kan jeg komme tilbake til, så kan du leve i spenning så lenge:D

  Tusen takk begge to for koselige ord! Jammen har jeg savnet denne bloggingen og kløøøør i fingrene etter å lage masse fine innlegg:D

  Mwwwwah:*

  SvarSlett
 4. Lager du disse tavlene på bestilling? :)

  SvarSlett