tirsdag 19. mai 2009

Ta vare på øyeblikkene

Her er vi tilbake etter noen surrealistiske dager. Lillepus ble helt uventet lagt inn på sykehus på torsdag kveld og der har vi vært siden. Heldigvis hjalp det med medisinering og i går fikk vi, helt uventet, reise hjem igjen!!!


Å komme utenfor sykehuset var helt surrealistisk. Det var vært en enorm følelsesmessig berg- og dalbane de siste dagene og der inne gikk jeg nok på autopilot. Å få vite at den kjæreste man har ikke er frisk og må på sykehus, er ubeskrivelig. Men å vite at det ikke går så ille som man på noen tidspunktet fryktet, er en lettelse og det kjennes som kroppen flyr istedet for å ligge på bunnen som en sammenkrøllet sekk. Nå håper vi at Lillemor sin kropp skjønner at hennes egne blodplater ikke er fremmedlegemer og at de trengs der inne - maaaaaaaaaaaaange av dem ;)
Dagene fremover tilbringes i ro og mak med tid til litt refleksjon og reaksjoner som sikkert kommer. Vi får heldigvis oppfølging fra sykehuset og har truffet noen superduperfine mennesker der :))) Og innlegget i dag ble ikke utpreget interiøraktig :D Jeg som hadde gledet meg itl å lage fin uteplass - i noen øyeblikk trodde jeg hele sommeren kom til å bli tilbragt inne, så nå skal det jobbes med å lage det fiiiiiiiiiiiiiiiiint der ute ;)

Håper dere tar vare på alle de fine øyeblikkene - og hverandre :))

6 kommentarer:

 1. Takk for et fint innlegg! Det var fint å få litt perspektiv og huske på å ta vare på hverandre og være glad for det man har! Håper dere har det bra! :)

  SvarSlett
 2. Heihei vennen!

  Åh, herregud.. hva har skjedd? Stakkars lille jenten din - kom det helt plutselig ? Hva skjedde ? Har hun det bra nå ?? Ojoj.. ble helt sjokket her jeg - stakkars lille jenten - og mammaen såklart! Må være fælt når de små plutselig blir syke - og man lever i det uvisse en stund før ting faller på plass! Har sev aldri opplevd at noen av mine barn har blit talvorlig eller plutselig syk - men kan tenke meg hvor fælt det må være ! Må gi lille J en supergod klem - håper virkelig av hele mitt hjerte at hun har det bra nå !!!!

  Er som en tom ballong i dag - helt tappet for luft - men måtte bare innom deg å høre!
  Nå skal jeg prøve å hvile litt mellom slagene med amming og intens prøving på å få lillegutt til å sove (han sovner som regel bare når han blir trillet i søvn.. PHU !)

  Masse masse gode klemmer fra meg

  SvarSlett
 3. Aller fyrst; huff så grusomt det må ha vore å legge det kjæraste ein eig i andre sine hender på eit sjukehus... Takk og lov at det vil gå bra! Høyrest nesten ut som noko tantesnuppa mi hadde, blodplatekrigen, som vi kalte det. Alt er heldigvis vel no!

  Og så; bloggen din er heilt etter mitt hjarte. `Bloggen min er full av kvardagsfilosofi og handlar om å ta vare på alle gode augneblinka vi har rundt oss i kvardagen.

  Er sååååååå glad for å ha funne deg!

  Gi ein god klem til lissjesnuppa di!

  Klem, Tove

  SvarSlett
 4. Jeg har også fått erfare den siste tiden at livet er skjørt. I mitt tilelle er det jeg selv som har vært syk. For en mor er det værste som kan skje at ens barn har det vondt! Jeg håper virkelig hun blir fort frisk!
  Men det er som du sier: ta vare på øyeblikkene! For vi vet (heldigvis) ikke hva morgendagen vil bringe.

  SvarSlett
 5. Huff, så fryktelig skummelt det må ha vært! Det er min største frykt i livet!!

  Her i huset er vi (ganske) flinke til å ta vare på hverdagen og glede oss over de små tingene...etter flere års sykdom føles det som jeg har fått livet i gave på nytt, og da må det nytes!!

  Godt å høre at det gikk bra så fort og at du slapp å være i kjelleren lenge... :o)
  Kos deg i dagene fremover, med uteplass og barnekos!

  SvarSlett