fredag 13. november 2009

Jul for svingende!!

*trilltrallhurra* Dagens koseligste nyhet er at det er Jul i Svingen som er årets julekalender på NRK! Ekstra koselig for oss fordi det var det som var julekalender for tre år siden - da satt jeg med en ni måneder gammel baby og tittet på... Mange følelser og minner knyttet til det - og introen (som du kan koe deg med her) gir meg god gåsehud ;)


Ellers kom vi trygt og godt hjem fra Göteborg i går etter superfine dager! Godt å komme til kjære venner og nyte masse tid sammen. Jeg er fyllt opp med masse positiv energi og hr masse fine ideer og tanker i hodet ;) Det ble ikke så mye shopping, men en tur innom favorittbutikken Balders Hage ble det selvfølgelig ;) Skal komme tilbake med gromsakene jeg fikk handlet ;)

Nå venter en nydelig kopp svensk gløgg med sjokolage & chilli og sofa + X-Factor :D2 kommentarer:

 1. Hei hei..og velkommen hjem=)
  Ja du, jeg er så enig...koser meg når jeg hører den koselige sangen...fra Linus i svingen..også nå da Jul i svingen...Nydelig musikk av Nordstoga der=)
  Som en unge fremover jeg nå=)
  Ha en fin kveld
  Her blir det avstemming i x-faktor på denne dama..tuddelu
  Drops

  SvarSlett
 2. Hei Vennen!

  her var jeg gått glipp av flere innlegg og til og med ferien til Gøteborg, fordi jeg har hatt meg noen dager fri!!! Ojojoj.. masse herlige bilder som vanlig!!

  Kjenner til følelsen av å være melankolsk når det kommer til mmimring rundt graviditet og små babyer. Jeg har utrolig mange følelser knyttet til leiligheten vi bodde i byen, det var der jeg gikk gravid hele den perioden, det var der vannet gikk om morgenen, det var der jeg hadde mine første rier og det var der Christoffer levde sitt første år utenfor magen! Det er noe helt spesielt med det første barnet... savner det egentlig litt.. på en litt rar måte :-)

  Jul i svingen tror jeg ikke jeg har sett.. spennende!!!

  Og du.. jeg tror jeg skal til Oslo rett over jul.. sparer du litt av den svenske julegløggen til meg ????

  Og du.. igjen.. herr elg er veldig forelsket i fru rudolf :-) Jeg forstår han godt, for hun var veldig søt! :-)

  Ha en fantastisk fin helg, snuppen min!
  klem fra Ida

  SvarSlett