mandag 30. november 2009

Når en pepperkakeprinsesse...... eller egentlig når TO Pepperkakeprinsesser *tralala* skal bake pepperbakekaker ;) Da tar de først å lager to runder pepperkakedeig slik at huset dufter herlig og de kan kose seg med å spise pepperkakedeig ;D Og så etter et par uker, lager de nok en krummeluredeig og setter i gang meg den virkelige bakingen (les: også kjevling og steking og pynting :D)
For en herlig Pepperkakesøndag - og hente-tidlig-i-barenhagen-hjem-og-pynte-pepeprkake-mandag vi har hatt ;)


♥ Velkommen innom på prøvesmaking og en førjulsklem 

9 kommentarer:

 1. hei,la inn en kommentar i et annet innlegg angående headeren som du var kjempe snill og laget til meg...men som jeg håper dukker opp på min mail på marte_brovig@hotmail.com.
  gjelder headeren til småkjerrene no.1 som jeg så lå ute på NIB !!!
  fantastisk!
  takk !

  SvarSlett
 2. Ohh wiiii.. Kan meg og Noah komme nå?! :) De var jo bare sukkersøte da, akkurat som dere! :) Jeg elsker de deilige pastellfargene du omgir deg med! Hvem har sagt at julen skal være rød? Kan tenke meg lillesnupp har kosa seg masse! :) Det er sikkert gøy nå som hun kan være med å lage og pynte selv.. Noah er litt for liten i år, men hver alder har sin sjarm da! Neste år er han nesten tre, og da tenker jeg det blir andre boller! Nå vet han jo knapt hvem nissen er.. :)
  Nei, du får ha en fin kveld! Nå kommer Mats snart hjem fra tur, og det skal bli kos! :)
  Klemklemm til deg og snuppsi!

  SvarSlett
 3. pepperkakene ser deilige ut!!! nydelige å se på også:) så flinke dere har vært...
  kos dere videre:)

  SvarSlett
 4. SNUPPA MI!

  Tuuuuusen takk for to nyyydelige headere - så GOD du er! Skulle selvsagt maile deg tilbake - og det skal jeg! Just give me some minutes ;-D
  Jeg gleder meg til å ta i bruk begge - de var sååå meg, og sååå fine! Skal slenge inn juleida i morgen, sammen med nytt innlegg :-) Du er så utrolig snill - tenk da - to stykker! Tusen tusen takk!!! Om ikke julenissen kommer til deg i år.. ja, da slutter jeg å tro på han!

  De bamsene du har sydd under her er sååå søte. Jeg begynte straks en liten brainstorming - fordi den har nok en fetter eller en aning langt ute i slekten - sjekk bildet da:

  http://linnis.no/wp-content/uploads/2009/07/istid_2_225_277395x.jpg

  Hihihi.. og han er jo sååå skjønn! Så dette her var en SØØØØØØT en :-)

  Også til dagens søøøøte J, som er såå flink ålager de nydeligste pepperkaker. Hun er flink, og sååå herlig!Og du - flinke mammaen! Jeg er sikker på du er mammaen jeg ønsker meg i mitt neste liv :-)

  Ha en nydelig dag dere to søtaser. Gleder meg så til den dagen vi kan møtes! Suss på deg!

  SvarSlett
 5. Så koselig dere har det - og de pepperkakene ser skikkelig lekre ut...nammmmmm.....

  SvarSlett
 6. Å kjære vene...for noen fantastiske pepperkaker med herlig gla'pynt!! Så koselige bilde du har tatt av lille prinsessen:))))))))

  Ja jeg er helt overbevist om at den store prinsessen også hadde det kjekt her ja!

  Tusen takk for ny julehader...den er kjempefin!!! Stor klem

  SvarSlett
 7. Hei på deg:) Jeg er blitt tipset om at du kan hjelpe meg med header til bloggen min? Ønsker en litt julete utgave men dette er IKKE min sterke side...:) har prøvd tappert flere gangr med det går jo ikke akkurat BRA.. snufs kan du? Mailen min er : monsko@live.no om du vil ha kontakt uenom her! Bloggen din var jo knallfin - og seff. digger jeg DIN header! Klemz

  SvarSlett
 8. Åhhh for noen fine pepperkaker!!! ;)))
  (PS! Nok ei som ønsker seg header...)

  SvarSlett
 9. for en koslig blog du har her ♥

  SvarSlett