onsdag 25. november 2009

Let´s hear it for the boys ;)Jeg kribler og bobler av glede over gårsdagen og spenning på om jeg faktisk FÅR permisjon, men det er dårlig med kribling på guttefronten :D MEN, til min store glede har jeg oppdaget to kjempeflinke, spenstige, tøffe og annerledes interiørdesignere her
Svenske TV3 har sendt et program som heter Design: Simon & Thomas. Konseptet går ut på at de to reiser hjem til noen som sårt trenger interiørhjelp. De overnatter i egenmedbrakte, oppblåsbare luksusenger. Det geniale er at de to har en fantastisk kjemi seg i mellom og en herlig blanding av tørr, britisk (Simon er britisk, med en god mix av saftige, svenske uttrykk :D) og svensk, lun humor krydrer det hele perfekt. De lager mye sprøtt - og er motstandere av min favorittinnredningsfarge hvit - og masse annerledes og spennende. Og inspirerende ;)


Her er noen bilder av et vakkert, lite hus, der de faktisk brukte....hvitt ;)Og litt fra andre prosjekter de har hatt;En klaprende, stor applaus til Simon & Tomas for at de tør å gjøre ting annerledes og nytt - og på sin helt egne måte :) Tror det må bli en tur innom butikken deres i Stockholm neste gang jeg er der :)


Ønsker dere en superduper onsdag 
selvom regnet daler ned i strie strømmer 
- en dag nærmere herlige desember :)

1 kommentar:

  1. Hei vennen!

    Fikk ikke svart deg i går! SÅÅÅÅ utrolig spennende - du er en tøffing! Jeg håper håper håper at du får permisjon - det er jo en gylden mulighet til å finne ut av hva du vil.. er så spent på hva du har tenkt å gjøre i permisjonen???

    Ha en fiiiiin dag vennen! lykket til idag!

    klemmer

    SvarSlett