onsdag 2. desember 2009

Hei, hå, så kaldt det er i dag!
Dere kjenner henne kanske igjen frai  fjor? Her er hun klar til tjeneste i år igjen, Sia-frøknenen ;) Hun bærer tungt disse første dagene i desember - men er like blid! Og bryr seg ikke om kulden som har sneket seg over oss - hun er godt antrukket i tykke, myke votter og raggsokker :D

Det blir et kort innlegg i dag; her ordnes det i stand til venninnebesøk på fredag - gjett om jeg gleder meg ;) Dessuten er det aldri en kveld uten klesvask -haha :D (Dere er sikkert ikke helt ukjent med den) Og så må jeg forfatte et julekort til kalenderen i barnehagen. (Nei, jeg er ikke en tullemamma som har glemt det, jeg er en Mamman som ikke har fått beskjedi tide - for dem som var i tivl :D)


Men på tampen; Tuuuusen takk til skjønneste Ida for koselig innlegg og TAKK ;) Setter så STOR STOR pris på deg, Kjære du ;) Og den nye headeren ble faktisk veldig så fin! Gjett om jeg smiler når jeg vet at du allerede er glad i den! Det er en så herlig følelse å kune glede andre - og dermed seg selv :)


(Vil du også ha ny header, er det selvfølgelig bare å ta kontakt :))


MYK, KOSELIG DESEMBERKVELD 
ØNSKER JEG DEG 8 kommentarer:

 1. Hei på du;) Jeg vil gjerne ha en litt julete en! Er glad i lyse farger eller "lunt" miljø.. ga det deg noe mer?! Er veldig åpen jeg asså.. men du må hjelpe meg å sette den inn også - jeg får det jo ikke til.. Og sånn snø som du har dalende over.. Love it:) Klem og fint innlegg i dag.... Tenker du mer jobb så kan du sende meg mail... monsko@live.no.. klem Mona

  SvarSlett
 2. tusen takk for en flott header :) endelig fikk jeg tatt den i bruk...har kikket mye på den!!
  fantastisk gavekalender....
  masse hilsener fra marte

  SvarSlett
 3. Hei på dei. Jeg ser du er grafisk designer og lager gratise header, ÅHHHH... jeg skulle ønske meg en. Jeg elsker lyse farger, litt nostalgisk og søtt og urbant, mix av urbane mønster. Litt naivt. Hvis det skulle være noe du lurer på er det bare å sende mail. anitasol4@msn.com

  På forhånd takk :)

  SvarSlett
 4. For en skjønn kalender. Herlige farger. Ha en god natt! :)

  SvarSlett
 5. Så nydelig blogg... Havnet inn her via Ida, utrolig fin header!! Den julekalenderen var bare flott.. blir rosa jul her i stuen også:)

  Hvordan går det på jobbfronten?? Håper at ting ordner seg, kjenner veldig godt den følelsen:)

  SvarSlett
 6. Hei|!

  Takket være Ida fant jeg bloggen din i dag. Og den er bare helt fantastisk! Jeg synes de små figurene du har lagd i filt var helt skjønne. Utrolig kreativt!

  Jeg ble også litt nyskjerrig på status i forhold til jobb og sånn for din del. Om det er noe en drømmer om så er det bare å satse på det! Bedre å angre på noe en har gjort enn å angre på det en ikke gjorde vettu;) Men du skal aldri angre- for det kommer nok til å gå bra bra bra!!

  Ha en riktig fin 3. desember!

  Klemmer fra Pink Lady

  SvarSlett
 7. Så utrolig koselig blogg du har:)
  Mitt første besøk hos deg;)men langt i fra det siste!
  Jeg vil gjerne også ha ny header hvis du har tid da? Kan vi komme med ønsker eller hvordan gjør du dette?
  smil og klem

  SvarSlett