torsdag 8. oktober 2009

*bLiNg!*


Jeg simpelten ELSKER å komme inn i rom der noe i interiøret overrasker og inspirerer meg - det der ekstra lille *bLiNget* ;) Disse to pipene fra West Elm ble kjempetøffe sammen med naturelementene i trerammen og konglene ;)


Og tenk å tørre å lage en så annerledes og tøff finish på panelet langs trappen! Knalltøft med den matte, sorte fargen i trappen!!


Dette blinget her er også veldig annerledes og fint synes jeg (selvom kontrasten til resten av fargene i rommet kanskkje ikke ble optimal...:)) Kuult å gjøre slik i stedet for å sette opp et standard speil over peisen!

Til slutt litt høstbling fra Pottery Barn som jo har massevis av fine ting. Synd det ikke finnes langt her nord. I det hele tatt har vi altfor lite utvalg av møbelbutikker her oppe synes jeg. Det er kanskje en håndfull store møbelkjeder om vi alle skal møblere huset vårt fra - det blir jo store tilfeldigheter for at vi får det ganske likt?! Men dertil morsommere å komme på originale ideer selvfølgelig ;)

Hilsen hun med en halv pallseng............prosjektet bør snart døpes om til et evighetsprosjekt og stues bort sammen med hekleteppet mitt.... :D

1 kommentar:

  1. Hei hei - herlige bilder du viser - ja vettu det er sååå mye flott, massevis av ideer og artige løsninger - koser meg med å se..mens stua og huset mitt er ganske så vanlig(hva det måtte være)!! Hihih!

    Ha en knall fredag!

    Kos deg i helgen!

    KlemKKann

    SvarSlett